Online bestellen bij Suri Xprez Delivery Almere

Suri Xprez Delivery Almere

Welkom op het bestelportaal van Suri Xprez waar je de lekkerste dagverse maaltijden uit de Surinaamse keuken kan bestellen in Almere.

Wij moedigen al onze klanten aan om een keer te bestellen en het verschil te proeven!
Ons concept is heel eenvoudig. Eén vaste prijs voor elke maaltijd en de bestelling wordt op afspraak (koud) geleverd. Dus een totaalprijs waar ook een voor- of nagerecht is inbegrepen! Wij nemen bij elke bestelling persoonlijk contact op om een leveringsafspraak te maken.

Wij hebben ook een apart bestelportaal voor de hot-delivery lijn, waarbij wij onze maaltijd met een kerntemperatuur van 65 graden kunnen afleveren binnen 30 minuten! Dit is beschikbaar vanaf medio juli/augustus 2020!

Wie zijn wij?
Wij zijn geen restaurant of afhaal toko, maar een professionele cateraar. Wij produceren normaal gesproken elk weekend gemiddeld voor minimaal 1000 personen aan maaltijden. Doordat wij dus groot inkopen en produceren kunnen wij onze klanten de beste prijs-kwaliteit bieden. Daarnaast is ons productieproces geheel gecontroleerd en conform HACCP processen ingericht. Wij produceren dagelijks alle maaltijden en gerechten vers en verpakken deze duurzaam.

Zonder enige toevoegingen van conserveringsmiddelen garanderen wij dat onze maaltijden tot 4 dagen na productie nog houdbaar blijven in de koeling!

Mocht u dus een koude maaltijd bestellen dan kunt u deze dus veilig in de koelkast bewaren en op een later tijdstip opwarmen.